L.E.C.Č. i Yumama zajedno u Šoping centru „Ušće“

U okviru akcije „I Love Ušće“, u ovom poznatom beogradskom šoping centru, u petak, 29. jula, Yumama portal organizuje specijalan dan za roditelje. Naime, u periodu od 14 do 17 časova roditelji će imati priliku da dobiju savete od logopeda dr sci Nataše Čabarkape i njenog stručnog tima koga čine psiholog i reedukator psihomotorike. Takođe, deca će, za vreme savetovališta, imati priliku da se zabave u kutku za crtanje i druženje.

Prvih 25 mama koje putem i-mejla: redakcija@yumama.com zakažu razgovor sa našim stručnjacima očekuju simpatične džezverske nagrade – Doncafé Brazil, najkvalitetnija Santos kafa poreklom sa brazilskih plantaža i šoljica iz specijalne letnje džezverske kolekcije sa porukom za dobro jutro i pozitivan početak dana.

Dragi roditelji, zato požurite, laganim korakom uz šetnju sa svojim mališanima, uputite se ka UŠĆE Shopping centru u petak 29. jula. Očekuju vas brojni pokloni i puno dobre energije za nezaboravan dan. L.E.C.Č. će učiniti sve da ovaj dan sve od prve jutarnje kafe pa do večeri, obeležite optimizmom i pozitivnom energijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *