5 fantastičnih letnjih programa za Vaše dete

Ukoliko želite da dete upišete preko leta na neki kreativni program kroz koji će unaprediti različite veštine, naši programi su idealna ideja!
Predviđeni su za decu uzrasta od 4 do 10 godina.

Odvijaju se individualno, dopuštajući logopedu, psihologu ili reedukatoru psihomotorike da se koncentrišu na svako dete ponaosob. Na taj način, uz to što se tokom samog programa radi na određenim sposobnostima, svaki roditelj će po završetku dobiti izveštaj o radu sa detetom, njegovim postignućem i predlogom za dalji rad sa detetom.
Svaki program baziran je na saznavanju kroz igru, korišćenje brojnih i raznovrsnih vrsti materijala i stalnoj interakciji tako da detetu process učenja bude zanimljiv.

Mi smo tim koji obožava da radi sa decom i posvećen je tome da svaki trenutak proveden sa detetom bude prilika za saznavanje, igru i zabavu!

Možete se prijaviti u isto vreme za najviše tri programa. Prijave traju do kraja jula.

PROGRAMI:

Mali kreativac
–program rada na kreativnim potencijalima deteta-
Program obuhvata rad na podsticanju kreativnosti kod dece kroz različite medijume. Program je koncipiran tako da obuhvata istraživanje dečijih interesovanja i sposobnosti uz korišćenje raznovrsnih materijala i aktivnosti.

Pisanje bez muke
–program rada na grafomotornim sposobnostima i preciznosti u pisanju-
Program obuhvata rad na grafomotorici, neophodnoj da bi deca savladala veštinu pisanja. Obuhvata različite vežbe na papiru uz aktivnosti za razvoj fine motorike, vežbe koordinacije oko-ruka, vežbe ujednačavanja tonusa sake i vežbe usmeravanja lateralizovanosti.

Pričajmo!
-program rada na opštim verbalnim sposobnostima i veštinama prezentovanja-
Rad na komunikacijskim sposobnostima, veštinama lepog izražavanja, oslobađanja od treme pri javnom govorenju, prepričavanju, osmišljavanju priča. Istovremeno, radi se na pažnji, memoriji i veštinama aktivnog slušanja.

Otkrivajmo zajedno!
-program rada na matematičko-logičkim sposobnostima-
Program obuhvata rad na sposobnostima koje su potrebne za poimanje matematičko-logičkih odnosa kroz različite aktivnosti, kako u prostoru tako i za stolom uz brojne zadatke, eksperimente i istraživačke poduhvate.

Pričaj mi emocijama!
-program rada na razumevanju komunikacije emocijama-
Rad na razumevanju emocija kod sebe i drugog i na artikulaciji emocija kroz reči uz korišćenje tehnika odigravanja, osmišljavanja priča, analiziranju različitih scena i slično. U isto vreme, program obuhvata rad na razvoju samosvesti, odnosno poimanju sebe.

Prijave možete slati mejlom na office@logoped-drcabarkapa.com ili putem telefona (dostupni su u odeljku Kontakti).

Nadamo se divnom i uzbudljivom letu uz mnogo novih radoznalih drugara!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *