Behringer aparati

Behringer aparati kao deo logopedskog tretmana

U našem logopedsko-edukativnom centru, logopedski tretman odvija se uz pomoć Behringer aparata. U pitanju je digitalni logopedski set koji se koristi kao savremeno oruđe za efektivniji rad u logopedskoj rehabilitaciji slušanja i govora.

Ovaj logopedski set ima mnogostruku primenu u dijagnostici i terapiji. Unapređuje tretmane poremećaja glasa i izgovora, fluentnosti govora (mucanje), pomaže u radu sa slušnim oštećenjima, poremećajima čitanja, razvojnim jezičkim poremećajima, poremećajima pažnje i pervazivnim razvojnim poremećajima.

Behringer aparat predstavlja odraz savremene tehnologije primenjene u svakodnevnoj praksi. Naše iskustvo je da korišćenje ovog aparata umnogome smanjuje dužinu trajanja korektivnog rada i da rad uz aparat daje mnogo bolje rezultate u odnosu na rad bez njega.

Ukoliko vaše dete ima potrebu da dolazi na logopedski tretman, predlažemo Vam da nas kontaktirate kako biste se informisali o tome kako aparat funkcioniše.
Možete nas kontaktirati telefonom ili mejlom na adresu office@logoped-drcabarkapa.com.

logoped beograd, privatni logoped, mucanje, disfazija, logoped iskustva, logoped ordinacija, logoped indivdualni tretmani, logoped srbija, dete ne govori

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *