Naš program rada sa problemima u učenju

Naš program rada sa problemima u učenju

Vaše dete ima problem da se koncentriše na školski materijal. Ne uspeva da savlada školske zadatke. Ne razume ono što uči, šta god da pokušava da savlada ulaže ogroman napor i sve češće izbegava da uči. U kojem god da je razredu Vaše dete, ovi problemi mogu da se jave i tada je umesto disciplinskih mera (ili uz njih) potrebno obratiti pažnju na to kako mu se pristupa.

  • U našem Centru učimo kako se uči. Učimo dete da koristi svoje kapacitete, da pronađe za njega najinteresantniji način da osmisli gradivo i da proces učenja postane zabavan i inspirativan tako što se detetova radoznalost podstiče, a ne sputava i guši.
  • Ukoliko dete ima problem da usmeri i održi pažnju, pravimo program na osnovu kojeg je sistematski razvijamo. Program najčešće sprovodimo koristeći neurofidbek metodu. Pratimo organsku osnovu pažnje, pratimo moždane talase i vežbamo sposobnost da dete bude koncentrisano na sadržaj.

Ukoliko je vašem detetu potrebna pomoć pri učenju, obratite nam se. Mi ćemo uraditi procenu i pristupiti radu sa detetom.

Naš tim radi profesionalno i odgovorno i cilj nam je da svako dete i svaki roditelj bude zadovoljan našim uslugama.

Pošaljite mejl na adresu office@logoped-drcabarkapa.com ili nas kontaktirajte telefonom kako bismo zakazali prvi susret.

logoped beograd, privatni logoped, mucanje, disfazija, logoped iskustva, logoped ordinacija, logoped indivdualni tretmani, logoped srbija, dete ne govori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *