Zakažite svoj termin u LEC „Čabarkapa“

Naš stručni tim pristupa sa punom pažnjom svakoj osobi koja kroči u naš logopedsko-edukativni centar. Iz tog razloga, politika naše kuće je, da se za svakog korisnika koji po prvi put dolazi, organizuje „prvi prijem“. Na prvom prijemu Vaš čeka naš stručni tim koji ima zadatak da iz svih uglova sagleda problem zbog kojeg ste odlučili da nam se obratite, uradi procenu i ponudi tretman. Na osnovu tog prvog susreta, mi ćemo sačiniti izveštaj u kome možete videti procenu logopedskog statusa pri prijemu, psihološko mišljenje i predlog tretmana.

Nakon prvog prijema, možete odlučiti da li ćete tretman nastaviti kod nas ili ne. Često nam se dešava da nam se obrate korisnici iz drugih gradova, kojima naš izveštaj služi kao dalji vodič za delanje. Ukoliko se pak odlučite za nas, mi ćemo svoj plan tretmana sprovesti u delo. Tada možete izabrati svog terapeuta, zakazati dodatna testiranja ili rad sa psihologom, uključiti se u druge aktivnosti i tretmane koje nudi Centar. Pored rada sa decom, organizujemo i psihološko savetovalište za roditelje. Naša je dužnost da Vas detaljno informišemo o svim detaljima našeg rada.

Mi želimo da budemo drugačiji po tome što kada dođete kod nas, možete biti sigurni da ste došli na pravo mesto.

Prvi prijem možete zakazati pozivom na broj 0658279797 ili slanjem elektronske pošte na office@logoped-drcabarkapa.com, sa svojim imenom i prezimenom, opisom problema zbog kojeg nam se obraćate i svojim brojem telefona. Po prijemu mejla, mi ćemo Vas kontaktirati i ugovoriti datum i vreme prvog prijema.

12

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *