Vesele, šarene logopedske igrice

Razdragano, veselo na sve strane u susret najradosnijem prazniku. Logopedsko edukativni centar Čabarkapa vam daje ideje koje možete realizovati kod kuće i ulepšati ovaj dan. Više o tome možete pročitati i pronaći ideje za Vaskršnje aktivnosti u praktikumu „Da brbljam, da govorim, da učim“ autora Dr Nataše D. Čabarkape.

Radionice su smišljene tako da integrišu podsticanje divergentnog mišljenja, pažnje, lepote usmenog izražavanja, likovnog izražavanja, manipulativnih sposobnosti (rad na finoj motorici), kao i vežbanje veština učenja i pamćenja. Dete istovremeno vežba poštovanje pravila ponašanja u okviru vršnjačke grupe, poštovanje različitosti u mišljenju i strpljenje u izrašavanju svog mišljenja i uz to dobija podsticaj da nauči da traži i pruža pomoć vršnjacima u isto vreme.

Mekan, tvrd, malo boje raznobojne, malo peruški, pera i čupave loptice i Vaskršnje jaje je gotovo… Uživajte sa svojom decom.

LEC Čabarkapa

logoped beograd, privatni logoped, mucanje, disfazija, logoped iskustva, logoped ordinacija, logoped indivdualni tretmani, logoped srbija, dete ne govori, logopedske

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *