Prijavite dete za naš Pripremni program za polazak u školu

Tim Logopedsko-edukativnog Centra „Čabarkapa“ osmislio je Pripremni program za polazak u školu za decu predškolskog uzrasta.
Zašto smo osmislili ovaj program? Program je nastao kao rezultat integracije našeg dosadašnjeg iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta. Želeli smo da napravimo program koji će na sveobuhvatan način pomoći detetu da se kasnije bolje integriše u školsku sredinu i razvije sposobnosti primenljive u savlađivanju školskih zadataka. Ideja je da se u isto vreme radi i na slabostima i na snagama deteta.

Šta obuhvata ovaj program?

Program obuhvata rad na grafomotorici, veštinama lepog izražavanja (artikulaciji i bogaćenju leksičkog fonda deteta), treninge pažnje (vežbe usmeravanja, preusmeravanja i distribucije pažnje), razvijanje veština učenja (učenje kako se uči) i razvijanje socijalnih veština. Ideja je da se uz razvijanje veština vezanih za savlađivanje školskih zadataka, dete i psihološki pripremi za ovu veliku promenu u njegovom životu.

Ko vodi program?

Program vode logoped i psiholog. Pri prvom susretu vrši se procena detetovih slabosti i snaga i daje se konkretan predlog rada sa detetom. Iako su vežbe unapred osmišljene, program se modifikuje u skladu sa sposobnostima i sklonostima svakog deteta. U toku programa dete dobija redovne izveštaje naših stručnjaka. Pred polazak u školu nudimo mogućnost procene zrelosti deteta za školu uz korišćenje standardizovanih psiholoških instrumenata. Program se sprovodi sa svakim detetom individualno, tako da svako dete dobija punu pažnju stručnjaka.

Kako da prijavite svoje dete?

Pošaljite nam prijavu mejlom na office@logoped-drcabarkapa.com. Ostavite podatke o sebi (ime, prezime i kontakt informacije) i podatke o detetu (ime, uzrast i eventualno, propratni komentar ukoliko imate posebnih pitanja ili sugestija za nas). Mi ćemo Vas po prijemu mejla kontaktirati sa predlogom termina.

Profesionalnost, odgovornost, kvalitet rada,
zadovoljstvo i poverenje korisnika naših usluga,
naši su prioriteti i imperativi u radu.

Prijavite svoje dete za naš Pripremni program za polazak u školu na vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *