Radionice za decu u programima Centra

Radionice za decu Logopedsko-edukativnog Centra „Čabarkapa“ pripremljene su temeljno od strane tima logopeda i psihologa.Svaka iz serije radionica integriše rad na pažnji, memoriji, podsticanju kreativnosti, podsticanju divergentnog mišljenja, rad na pravilnoj artikulaciji i bogaćenju leksičkog fonda. Cilj je da se kroz interaktivan rad deca zabave, provežbaju dosad naučene veštine, i uz to usvoje i neke nove.

Potrudili smo se da radionice, u trajanju od 3 sata, obogatimo takvim aktivnostima i sadržajem da će deci uz nas „proleteti“ vreme ali da se u isto vreme radi na takav način da stručnjaci koji vode radionicu imaju prilike i da roditeljima daju povratnu informaciju o tome kako se dete snalazi u radioničarskom radu. Ideja je da tokom radionice, koliko god nam to vreme omogućuje, upoznamo decu i prepoznamo šta su to njihove „snage“ i njihove „slabosti“ u individualnom i grupnom radu.

Radionice se organizuju za grupe od petoro do maksimalno desetoro dece u dogovorenim terminima. Na vreme rezervišite mesto za svoje dete tako što ćete nas kontaktirati putem elektronske pošte (office@logoped-drcabarkapa.com) ili telefonom. Ukoliko ste zainteresovani, ne oklevajte da nam postavite pitanja o programima, našem radu i svemu ostalom što Vas zanima.

Da pogledate nešto više o radionicama koje smo dosad imali u ponudi, pogledajte u odeljku Naši programi-Radionice za decu i odrasle.

Čekamo sa nestrpljenjem da upoznamo nove drugare!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *