Pogodi oblik? – Pika Pau

Predstavljamo vam nove igračke, u našem Centru, brenda Pika pau. Pika pau je brend kompanije Ecolino koja se bavi proizvodnjom igračaka od punog drveta bez primesa veštačkih boja i materijala. Njihova ideja je da se deci omogući da u trenucima odrastanja imaju kvalitetne, zdrave, edukativne i estetski oblikovane igračke koje će proces igre dovesti do novih saznanja. Pika pau igračke su ručno pravljene od jasenovog drveta.

Predstavljamo vam igračku čiji je naziv Pogodi oblik. Igračka se sastoji od 16 geometrijskih oblika (krug, trougao, kvadrat, pravougaonik) i table. Geometrijski oblici su različite visine. Detetov zadatak je da poređa oblike u odgovarajuće proreze na tabli, ali tako da budu poređani po visini. Igranjem ovom igračkom dete će da se zabavi i da dodirom nauči osnovne osobine geometrijskih tela. Osim toga, igračka je korisna za razvoj vizuelne percepcije, koordinacije ruku, koordinacije oko ruka, za usvajanje serijacije (ređanje po visini), logičko zaključivanje, istrajnost u zadatku. Takođe, igračka je korisna za razvoj takmičarskog duha ukoliko se dete igra u paru sa nekom drugom osobom (ko će pre da složi neki oblik, merenje vremena tokom slaganja i sl.).

logoped beograd, privatni logoped, mucanje, disfazija, logoped iskustva, logoped ordinacija, logoped indivdualni tretmani, logoped srbija, dete ne govori

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *