pika pau

Nauči oblike – Pika pau

Predstavljamo vam nove igračke, u našem Centru, brenda Pika pau. Pika pau je brend kompanije Ecolino koja se bavi proizvodnjom igračaka od punog drveta bez primesa veštačkih boja i materijala. Njihova ideja je da se deci omogući da u trenucima odrastanja imaju kvalitetne, zdrave, edukativne i estetski oblikovane igračke koje će proces igre dovesti do novih saznanja. Pika pau igračke su ručno pravljene od jasenovog drveta.

Predstavljamo vam igračku koja se zove Nauči oblike. Sastoji se od table i 25 oblika za slaganje. Dete ima zadatak da na tabli poređa pet različitih oblika: krug, pravougaonik, trougao, kvadrat i petougao. Sledeći zadatak je da iz gomile preostalih oblika pronađe i porađa jedan preko drugog iste oblike. Slaganjem po obliku, dete razvija vizuelnu percepciju i logičko zaključivanje, a ređanjem oblika na tablu i finu motoriku. Igranjem ovom igračkom dete će se zabaviti i dodirom naučiti osnovne osobine glavnih geometrijskih oblika.

logoped beograd, privatni logoped, mucanje, disfazija, logoped iskustva, logoped ordinacija, logoped indivdualni tretmani, logoped srbija, dete ne govori, pika pau

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *