pika pau

Pika pau – Lavirint elipsa

Predstavljamo vam nove igračke, u našem Centru, brenda Pika pau. Pika pau je brend kompanije Ecolino koja se bavi proizvodnjom igračaka od punog drveta bez primesa veštačkih boja i materijala. Njihova ideja je da se deci omogući da u trenucima odrastanja imaju kvalitetne, zdrave, edukativne i estetski oblikovane igračke koje će proces igre dovesti do novih saznanja. Pika pau igračke su ručno pravljene od jasenovog drveta.

Predstavljamo vam igračku Lavirint elipsa koja se sastoji od lavirinta elipse i 4 kuglice (klikera).  Igra se tako što dete balansira elipsa tablu sa obe ruke, pokušavajući da ubaci sve četiri loptice u odgovarajući prostor. Ako je dete malo može prstom da gura kuglicu do mesta koje je obeleženo. Na taj način dete podstiče i vežba pokazni gest i vežba koordinaciju oko ruka. Osim navedenog igračka je korisna za razvoj grube i fine motorike,vežbanje usmeravanja i održavanja pažnje, koordinaciju ruku i istrajnost u zadatku.

logoped beograd, privatni logoped, mucanje, disfazija, logoped iskustva, logoped ordinacija, logoped indivdualni tretmani, logoped srbija, dete ne govori, pika pau

Pročitajte više o našoj prošloj igri: Lavirint dlanovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *